konverzacijski tečaj engleskog jezika

O programu


Konverzacijski tečaj engleskog jezika 

konverzacijski tečaj engleskog

Cilj Speak Up! konverzacijskog tečaja engleskog jezika je pružiti mjesto, kontekst i priliku za slobodan, spontan i prirodan govor o zanimljivim temama. Engleski se usavršava kroz čitanje, slušanje i diskusiju kao i pripremanjem i održavanjem prezentacija.

Nudimo jedinstven KONVERZACIJSKI PRISTUP učenju jezika uz izvorne govornike. Bilo da radite male i česte pogreške ili ste jednostavno nesigurni kada koristite engleski, Speak Up! Vam može pomoći da se oslobodite i poboljšate svoj engleski u govoru.

Na Speak Up! konverzacijskom tečaju engleskog jezika, Vi i ostali polaznici, u MIKRO GRUPAMA od 3-5 polaznika, razmjenjujete mišljenja i znanja o unaprijed određenim temama, a voditeljice ispravljaju gramaticke greške i nude kratka objašnjenja kada je to potrebno.

Obrađujemo ZANIMLJIVE TEME o kojima ćete zasigurno imati nešto za reći. Ne koristimo dosadne školske udžbenike nego sate organiziramo oko relevantnih materijala iz stvarnog svijeta (radio prilozi, video prezentacije, novinski članci…).

Svaka je naša nastavna cjelina zasebna, što nam omogućuje da Vam ponudimo FLEKSIBILAN RASPORED.

Upisi traju kroz cijelu godinu. Kontaktirajte nas na broj telefona 099 4200 939 ili pošaljite e-mail na hello@speakupcroatia.com kako biste dogovorili uvodni sastanak ili besplatni ogledni sat!