konverzacijski tečaj engleskog jezika

Konverzacijski tečaj engleskog jezika


konverzacijski tečaj engleskog

Cilj Speak Up! konverzacijskog tečaja engleskog jezika je pružiti mjesto, kontekst i priliku za slobodan, spontan i prirodan govor o zanimljivim temama.Engleski se usavršava kroz čitanje, slušanje i diskusiju kao i pripremanjem i održavanjem prezentacija.

Nudimo jedinstven KONVERZACIJSKI PRISTUP učenju jezika uz izvorne govornike. Bilo da radite male i česte pogreške ili ste jednostavno nesigurni kada koristite engleski, Speak Up! Vam može pomoći da se oslobodite i poboljšate svoj engleski u govoru.

Na Speak Up! konverzacijskom tečaju engleskog jezika, Vi i ostali polaznici, u MIKRO GRUPAMA od 3-5 polaznika, razmjenjujete misljenja i znanja o unaprijed odredjenim temama, a voditeljice ispravljaju gramaticke greske i nude kratka objasnjenja kada je to potrebno.

Ne koristimo dosadne školske udžbenike nego nastavu organiziramo oko aktualnih i ZANIMLJIVIH TEMA o kojima ćete zasigurno imati nešto za reći.

Svaka je naša nastava zasebna cjelina, što nam omogućuje da Vam ponudimo fleksibilan raspored uz RAZNE KOMBINACIJE TERMINA i broja dolazaka u semestru.

Upisi traju kroz cijelu godinu. Kontaktirajte nas na broj telefona 099 4200 939 ili pošaljite e-mail na hello@speakupcroatia.com kako biste dogovorili uvodni sastanak ili besplatni ogledni sat!